The 5-Second Trick For БКТППИли же срок паспорта уже заканчивается... Такому человеку мы, конечно, не сможем дать трехлетнюю визу. Но каждый случай рассматривается индивидуально.

За да „замаже“ малко положението, германското правителство намекна тази седмица, че ще подкрепи идеята за увеличение на заплатите на германците като индиректен начин за стимулиране на икономиките на техните партньори в еврозоната.

Българското членство в Шенген се отлага за пореден път. Но тъй като сега пред него се изправя ново, още по-високо препятствие, думата "отлагане" може би вече не е подходяща. Анализ на Ясен Бояджиев за "Дойче веле":

Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

Четено

В интервю в днешния брой на германския ежедневник "Билд" Андонис Самарас поиска повече време за изпълнение на плана и заяви, че here страната му се нуждае от "глътка въздух".

Материалите подготви: Петър ГЕРАСИМОВ, отговорен редактор на изданието „Китай днес“ на в. ЗЕМЯ

Монти предупреждава, че ако еврото стане причина за разпадането на Европа, то "основите на европейския проект" ще бъдат унищожени.

Съществува твърдението, че членовете на еврозоната трябва да съчетаят усилия, за да създадат банков съюз и да си разделят неизплатения дълг (както и да въведат мерки за овладяване на ограниченията и за повишаване на растежа).

Канцлерът обаче е основният мотор зад строгите икономии в еврозоната в условията на сегашната икономическа криза, което й навлече критики от някои посоки, най-вече откъм южния фланг на Евросъюза.

Немного юмора Путин, Меркель, Ципрас в КРЫМУ. Камеди клаб.

Меркел, която бе посочена от списание „Форбс“ за най-влиятелната жена в света, минава за земен човек и наскоро бе заснета с пазарска чанта в ръка. Снимка: ЕПА/БГНЕС

Това обяви в Брюксел вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от БНРповече ...

Решението на правителството в Берлин може да засегне по-чувствителните германци, които трябва да затягат коланите под давление на управляващите.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The 5-Second Trick For БКТПП”

Leave a Reply

Gravatar